BLOG Zimra | Oral Pleasures

Oral Pleasures Zimra

Afgelopen week heb ik gezellig samen met mijn vriend de ‘Oral Pleasures’ van Ladies Night uitgeprobeerd.
 De naam zegt het al, dit is een product dat bedoeld is om te gebruiken bij orale bevrediging.. En… Ik vind hem helemaal TE GEK!!

Een echte zoetekauw

Ik ben sowieso altijd al een zoetekauw geweest, met uit eten gaan leefde ik bijvoorbeeld altijd naar het moment van het toetje toe! Super geïrriteerd als iedereen dan al veel te vol zat en ik telkens weer een van de enige was die nog héél graag een toetje wilde.
 Al moet ik wel zeggen dat dit erg is veranderd sinds ik met mijn vriend samen ben, ik hou nu ook ontzettend veel van hartig. Mijn vriend is een echte horeca man en heeft mij dus culinair wat beter opgevoed de afgelopen jaren.
 Maar goed, daardoor is mijn grote voorliefde voor suiker en zoet eten helemaal niet verdwenen. Uiteindelijk dus eigenlijk allemaal niet zo goed, want er is echt maar erg weinig eten wat ik niet lust..

Maar goed, punt is.. Ik heb altijd en hou nog steeds héél erg veel van zoetigheid! En als ik dat zou kunnen overzetten naar orale bevrediging, dan is de ‘Oral Pleasures’ van Ladies Night een absolute uitvinding!

Onbewust veel zuigkracht

Heb je bijvoorbeeld wel eens van die momenten dat je lekker aan een ijsje, lolly, snoepje of iets dergelijks aan het zuigen bent en het er echt keihard aan toe gaat in je mond.. Zo van, ok.. wat heeft dat snoepje jou ooit aangedaan..?
 Maar dan is het gewoon zó lekker, dat je automatisch zonder het echt door te hebben, een beetje als een bezetene tekeer gaat op dat snoepje.
 Soms denk ik dan wel eens bij mezelf van jezus, ik heb eigenlijk behoorlijk veel zuigkracht, maar dat wordt dan vooral onbewust opgewekt door hoe lekker dat snoepje is..

Overzetten naar orale bevrediging

Nou, stel je eens voor dat je dat dus over zou kunnen zetten naar orale bevrediging.. Dat zou je partner natuurlijk helemaal geweldig vinden en jij ook want jij krijgt een snoep piemel (of vagina)!! 
Nou daar zorgt de ‘Oral Pleasures’ dus voor en ik kan je vertellen, ik ben ervan gaan pijpen alsof mijn leven er vanaf hangt! Nu moet ik toegeven dat ik dat sowieso al vaak doe, omdat ik pijpen erg serieus neem! Haha als ik er echt zin in heb, dan ga ik er ook helemaal voor, dat zal vast iets met mijn perfectionisme te maken hebben..

Aan het pijpen geslagen!

Maar mijn vriend had hier ook zeker geen bezwaar tegen, want hij had duidelijk door dat ik hierdoor echt als een soort bezetene aan het pijpen was geslagen! 
Naar mijn mening maakt de ‘Oral Pleasures’ pijpen echt nog leuker & lekkerder. 
Ik raad het dan ook absoluut aan om af en toe eens voor de afwisseling dit te gekke product aan je orale sex avontuurtjes toe te voegen.. Al helemaal als je net als ik een zoetekauw bent!

Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik een beetje bang was dat het een soort vieze, chemische plakspul zou zijn waar je een vieze smaak van overhoudt in je mond maar het is gewoon alsof je echt aan het snoepen bent! Geen nasmaak of geplak alleen maar lekker.. Seriously, try it! 😀

Foto Zimra: Hans-Peter van Velthoven

– – –

Oral Pleasures is verkrijgbaar bij Ladies Night en op Nachtkastje.nl en is er in verschillende smaken.
Welk smaakje wordt jouw favoriet?

Boek een Ladies Night Homeparty op www.ladiesnight.nl en een consulente komt met het complete Ladies Night assortiment (incl. de Oral Pleasures!) bij je thuis! Een avond vol gezelligheid en natuurlijk de erotiek met een dikke knipoog. Je kunt de allerleukste speeltjes en gadgets bekijken, betasten, ruiken en proeven.

Of bestel de Oral Pleasures in de webshop!
Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Achteraf betalen mogelijk.
Geen verzendkosten (vanaf € 35,-)
Sparen voor geweldige kortingen

Nachtkastje.nl/smaakjes

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!