Review | Over de Zumio

Blog Zumio

Door Ladies Night consulente Michelle. 

O oh Zumio! Wat heeft dit kleine gekke ding mij verrast!

Een walhalla aan sekstoys!

Oké, even voor jouw beeldvorming: ik grap weleens dat ik een inloopkast heb voor mijn toys. Ik heb een grote, dubbel inbouwkast met schuifdeuren in mijn slaapkamer. Achter de ene deur vind je mijn uitgebreide lingerie collectie, waaronder een aantal items van Ladies Night lingerie party’s en achter de andere deur een walhalla van sextoys. De gemiddelde seksshop is er jaloers op en de gemiddelde man is er dolblij mee! En ik ook trouwens. Je begrijpt dus dat het voor mij best een uitdaging is om nog iets nieuws te vinden wat ik he-le-maal het einde vind. Eerder schreef ik al over de Happy Rabbit Beaded: een toppertje. Maar ik heb er nu nog één gevonden die mijn top 5 is binnen getrild… de Zumio.

Luxe elektrische tandenborstel

Laten we beginnen bij de verpakking. Oh my! Het begint al goed. De prachtige luxe paars box voorspeld veel goeds. Als je hier als man een lintje omheen strikt is ‘ie ingepakt, wel zo handig. Een ideaal cadeautje dus partners (hint!). Als ik het doosje open, zie ik een vreemd ding. Een soort luxe elektrische tandenborstel zonder opzetstukje. Don’t judge a book by it’s cover, dus vol vertrouwen ik leg deze paarse Alien aan de oplader en wacht vol spanning af.

Ik neem de tijd

’s Avonds maak ik tijd om te genieten. Ik ben single en ik vind het erg leuk om echt tijd te nemen voor ‘seks met mijzelf‘. Ook voor seks met een ander trouwens, maar dat is nu eenmaal (gelukkig) niet iedere avond het geval. Ik steek wat kaarsjes aan, zet een lekker zwoel muziekje op en zorg voor de praktische kant; ik pak een handdoek, pak de Ladies Glide en mijn nieuwe Alien.

Het ultieme orgasme!

Ik heb in de gebruiksaanwijzing een soort stappenplan tot het ultieme orgasme gezien, maar ik vergeet alles en ga zelf op ontdekkingstocht. Mijn eerste reactie? Wow wat heftig! Dit hele kleine mini puntje gaat als een bezetene tekeer. Ik bedenk mij dat ik liever indirecte stimulatie heb en stimuleer daarom het gebied rondom mijn clitoris en mijn schaamlippen. Heerlijk. Ik word steeds meer opgewonden en zodra ik het minuscule puntje tegen de zijkant van mijn clitoris zet schiet mijn orgasme binnen een paar seconden door mijn lichaam. Super heftig, erg lekker! Wel erg jammer dat mijn clitoris daarna zo overgevoelig is dat ik pauze moet nemen. Want ik hou wel van een marathon en wachten is niet mijn sterkste punt.

Nieuwe paarse vriendin: Zumio!

Deze Zumio is zeker weten voor iedere vrouw een gegarandeerd orgasme, ook als je niet makkelijk klaarkomt. Ik ben in ieder geval uiteindelijk meerdere keren klaargekomen. Je kunt je orgasme met dit speeltje zo snel of langzaam laten komen als je wil door jezelf te teasen. Zeker ook super geschikt om samen met een partner te gebruiken, want je kunt ‘m makkelijk tussen jullie doorwurmen als jullie aan het vrijen zijn. Ik heb er een nieuwe paarse vriendin bij en ze heet Zumio!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!